top of page

Budakeszi

SZÍNES HÁZ

2018

Munkánk során a megrendelő van a figyelmünk középpontjában, igényei, egyéni ízlése és elképzelése alapján tervezzük meg a lakásának minden pontját.

De mi van akkor, ha ez a megrendelő most mi magunk vagyunk?

Szeretem a színeket, és a praktikusan kialakított tereket, kellően merész elképzeléseim vannak otthonunk egyes részleteit illetően, amit feleségemmel együtt gondolkodva alakítunk.

Nagycsaládban élünk, szeretünk vendégeket fogadni, finomakat enni, ugyanakkor fontos számunkra, hogy a konyha rendezett, átlátható legyen.A ház építészeti tervezése során fontos volt, hogy világos, központi helyen legyen a konyha, ami a családi élet fontos színtere.

 

A konyha megjelenése kapcsán kerülni szerettük volna a megszokott  kombinációkat, de a feleségem először félt a teljes színskálát felvonultató konyha koncepciótól, ezért azt modellezni kellett számára. Design tekintetében sikeresen meggyőzhető fajta, így elfogadta a tervet. A felső szekrények festett frontjai, a falon lévő üvegburkolat és az alsó szekrény fa hatású mintázata most már az Ő véleménye szerint is harmonikus teret ad főzéshez, sütéshez, vendégfogadáshoz.

Építész: Fóris Viktória

Belsőépítész: Nisus

Fotó: Botár Gergő

bottom of page